sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Supersunnuntai

Tänään olikin tapahtumarikas päivä. Kollegani tuli hakemaan minua kello 11.00 ja ajelimme puistoon nimeltä Kincaid Park, jossa pidetään vuosittain Alaska Ski for Woman - hyväntekeväisyystapahtuma. Rally kerää rahaa lähisuhdeväkivallan torjumiseen ja olin iloinen, että saatoin osallistua tapahtumaan ja tukea sitä. 

Tapahtumassa pidetään hiihtokisa, mutta myös hauska pukukisa, jossa erisuuruiset (nais)joukkueet pukeutuvat erilaisiin asuihin, pitävät paraatin ja hiihtävät pienen kierroksen asuissaan. Asut olivat todella taidokkaasti ja kekseliäästi tehtyjä, oli kyllä oikein hauska tapahtuma seurata. Sääkin oli mitä parhain, auringonpaistetta ja muutama pakkasaste. Kävimme tapahtuman päälle vielä lounaalla ja söin aivan erinonomaisen grillatun leivän avokado-tomaatti-sipuli-juustotäytteellä. Pitää tehdä kotonakin, oli tosi hyvää.









 Minusta nämä octopussyt olivat parhaita. 





Paluumatkan maisemat olivat upeita.

Heti kun pääsin kotiin lähdimmekin amerikkalaisen kämppiksen kanssa seuraamaan toista vuosittaista tapahtumaa, Super Bowlia, eli amerikkalaisen jalkapallon mestaruuskisoja. Katsoimme pelin läheisessä baarissa.  Super Bowl on nähtävästi tosi iso juttu täällä ja muualla Amerikassa (lower 48, like they say in here). Minusta peli oli kyllä kerrassaan pitkäveteinen ja kestoltaan kauhean pitkä; itse peli kestää noin 3.5 tuntia ja sitä ennen on kahden tunnin Pre Game Show. Mainoskatkoilla ja parinkymmenen minuutin väliajalla on myös kuuluisia esityksiä, tänä vuonna väliajalla esiintyi Bruno Mars ja Red Hot Chili Peppers. Musiikkiesitykset olivatkin minusta shown parasta antia...

No oli kuitenkin tosi hauska olla mukana tässäkin tapahtumassa. Nautin pelin aikana muutaman erinomaisen Alaskan White oluen. Tosi hyvää, melko mausteista olutta. Ja sitten söimme vielä hampurilaiset...Noooooo olen ajatellut että kerran viikossa voin herkutella ja syödä epäterveellisesti täällä, ja herkkupäivä sattui nyt tälle sunnuntaille. Nojuu, taas aion verrata Suomen ja Alaskan hintoja, kolme olutta, vesi ja tämä hampurilaisateria tulivat maksamaan 17 dollaria eli 12 euroa!




 Oli hyvä burgeri!


Ja mikä oli melko omituista; jokainen baarissa ollut sai lahjakassin kotiinviemiseksi. Kassissa oli lippis, paita, huulirasva, avaimenperä, pinssi ja joku tuommoinen omituinen valohärveli. Cool, I take it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti