lauantai 8. helmikuuta 2014

Asunto

Juu, nyt voisinkin kertoa tästä meidän asunnosta kuvien kanssa. Asunto on kyllä kerrassaan tilava. Meillä on kolme vessaa, joissa kahdessa on suihku/amme, iso olohuone, keitto, pyykinpesuhuone ja jokaisella on omat huoneet. Minulla on pienin huone, mutta ei se haittaa mitään, ei mulla ole yhtään tavaroitakaan. En osaa arvioida paljonko tässä on neliöitä. Alimmassa kerroksessa on autotalli, sitten on keittö/olohuone ja kolmannessa kerroksessa makkarit. Tämä on niinkuin rivitalo, molemmilla puolilla on samanlaiset huoneistot. Se on tietty vähän ärsyttävää, että tässä on amerikkalaiseen tyyliin matot puulattian ym. sijaan kaikkialla, tai ainakin suurimmassa osassa asuntoa.  Ja mun huoneen lämmityssysteemi on kamalan äänekäs. Se on melko omituinen järjestelmä. Noin joka toinen tunti alkaa kolmivaiheisesti lämmityslaite puhaltamaan lämmintä ilmaan lattiassa olevasta ritilästä huoneeseen. Alkuksi luulin että jossakin kauempana piipaa poliisiauto kun se käynnistyi. Ensin kuuluu poliisiautonääni, sitten pieni hurina ja sitten melko suuri pauhaus ja sitä kestää ainakin vartin. Kyyyylllä mä korvatulpista huolimatta herään siihen yöllä ainakin kerran.

Hinta on kallis! Maksan tästä 1000 dollaria kuussa elikkä noin 740 euroa. Ja jos me kaikki kerta maksestaan suunnilleen saman verran, aijaijaijaijaijai, nehän käärii hyvät massit. No henk. koht. mulla on apuraha tähän asumiseenkin, se ei kata aivan koko summaa, mutta käytännössä en maksa ihan kauheasti omasta pussista asumisesta täällä.

Ja kuten on varmaan käynyt ilmi, niin kämppikset on ihan mahtavia ja meillä on tosi hauskaa yhdessä. Ainakin siis on ollut tähän asti. Huh, se on kyllä niiiiiiin suuri helpotus. Olemme kyllä kaikki kolme aivan erilaisia ihmisiä, meillä on melkolailla erit kiinnostuksenkohteet, elämänhistoriat ja luonteenpiirteet, mutta synkkaa siitäkin huolimatta hyvin. Aika näyttää, miten tulemme toimeen sanotaanko huhtikuussa, mutta so far so good.


 Siinä olohuone.
 

 Keittiö.


 Alakerran vessa ja pesukoneet.




 En tiiä mikä tuo on mutta antaa olla, se oli siinä ku tulin.


 Näkymä ulko-ovelta. Tulen joka päivä hyvälle tuulelle noiden vuorien näkemisestä.



 Tien toisella puolella oli tänään kaksi hirveä syömässä pajua, huonosti kyl näkyy kuvassa, mutta tuolle ne on. Kävin lähempänäkin varovasti ottamassa kuvia, mutta niistä ei tullut tarkkoja jostain syystä.


 Tuossa tuota taloyhtiötä ulkoapäin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti