torstai 30. tammikuuta 2014

Puuh

Huh huh, olipahan rapsakka kauppareissu taas. Lähdimme tänään kauppaan kahdestaan hollantilaisen kämppiksen kanssa suoraan töistä kello 17:00. Onnekseni hänen toimistonsa on samassa rakennuksessa kuin omani ja voimme kävellä sinne ja takaisin yhdessä, matkaa on noin kilometri. Aikamoinen sattuma, että olemme samassa toimistossa, täällä on iso määrä yliopiston rakennuksia ripoteltu ympäriinsä. Kerron toimistoelämästä joku toinen kerta, kuvien kera. 

Mutta niin, viideltä lähtö Diamond Centeriin, joka on valtava kauppapaikka-alue. Siellä on kymmeniä erilaisia isoja kauppoja ja kaikkia ympäröi isot parkkialueet ja paikasta toiseen on pitkä matka kävellä. Miksi ei voisi rakentaa kaupat saman katon alle ja parkkipaikat ympärille? Kävimme pikaisesti Forever 21-vaatekaupassa ja kylläpä näytti kivalta ja kaikki oli tosi halpaa. Pitää mennä sinne joskus ihan erikseen. Tällä kertaa menimme vain Walmartiin, ruokakauppaan. Ulkomailla on mukava käydä kaupassa, kaikki on vähän erilaista ja tarjolla on kaikkia uusia tuotteita. Täällä on todella hyvät, ehkä vähän yllättävänkin hyvät, kasvis- ja hedelmäosastot ja myynnissä monenlaisia vihanneksia, mitä ei Suomesta löydy. En vaan meinannut oikein löytää haluamiani perustarvikkeita, kaurapuurohiutaleita ei esimerkiksi löytynyt ei sitten millään. Nojoo, kärry täynnä ruokaa proteiineineen, juustoineen ja kasviksineen ainakin viikoksi tuli maksamaan 40 euroa, ihan huippua! Ja bussihan on ilmainen yliopiston kortilla. Kantamuksia oli molemmilla vähintään viisi kassillista, mutta pääsimme takaisin kotiin suht hyvin. Ainut vaan, että kello oli kotiinpalatessa 20:20, tässä reissussa meillä meni yli kolme tuntia! Auto olisi kerrassaan välttämätön täällä! Kaikki kysyvätkin että onko sinulla autoa (oon ollu täällä alle viikon, miten mulla olisi jo auto hankittuna?) ja sitten ovat melko kauhuissaan kun sitä ei ole. 

Nojoo mitäs muuta. Niin joo, ilkamoin tuossa aiemmin että rytmi kääntyi kuin itsestään, mutta kyllä se jetlag sittenkin tuli päälle, nyt jo tosin selvästi helpottaa. Heräsin kuitenkin koko alkuviikon aina 04-05 yöllä ja en saanut kertakaikkiaan enää unta, paitsi tietysti juuri puoli tuntia ennen kellonsoittoa.

Tässäpä uusi hieno tuote; kahvia teepussissa. Kollega antoi minulle yhden tuollaisen, kun en hoksannut tuoda omia kahveja mukanani. Oli muuten tosi hyvää kahvia tuo, hyvä idea toimistolle! Tietenkään en löytänyt kaupasta, vaikka yritinkin etsiä. 



2 kommenttia:

  1. Moi! Kiva lukea kuulumisia täältä, oispa täällälläkin ruoka noin edullista! :)

    T. Sanna

    VastaaPoista
  2. Kiva kun käyt lukemassa! Joo, koko ajan laskeskelen mielessäni hintoja ja ihmettelen halpuutta täällä : ).

    VastaaPoista