lauantai 29. maaliskuuta 2014

Viikot vierii

Heissan

Nyt en ole ollut missään reissuissa vähään aikaan, eikä ole tullut kannettua kameraa mihinkään. Mitäs sitä on viime viikkoina tullut tehtyä? 

No töissä on mennyt työt vauhdikkaasti eteenpäin ja sain yhden suuren projektin päätökseen (tai no siihen pitää kyllä palata vielä uudestaan muttei pariin kuukauteen) tuossa joku hetki sitten ja olihan se mahtava päivä se! Töissä alkoi myös minulle täysin uusi vaihe ja olen nauttinut todella paljon nyt töiden tekemisestä, mahtava homma sekin! Viime torstaina ja perjantaina osallistuin mielenkiintoiseen konferenssiin jossa opin paljon. Että sillä saralla hyvin antoisaa on ollut. Ensi viikolla on taas yksi konferenssi ja minulla on siellä esitys, jännittää jo nyt! Siis lähinnä se, että miten saan esityksen pysymään annetussa, hirveän lyhyessä, aikarajassa.

Meillä on ollut auto lainassa 1.5 viikkoa ja siitähän on riemua revitty tietysti. Olemme käyneet ulkona syömässä, shoppailemassa, reippailemassa läheisessä kansallispuistossa ja lautailuun/lasketteluun koukuttuneet kämppikset ovat autoilleet pari kertaa viikossa Alyeskaan laskettelemaan. Minä en ole enää jaksanu lähteä sinne tuntikausiksi hiihtelemään, vaan olen hiihtänyt tuossa lähiladulla niinä päivinä. Ja nauttinut myös siitä, että saan olla omissa oloissani kotona! Se on nimittäin tosi harvinaista näiden kahden kämppiksen kanssa.

Seuraavat kaksi viikkoa ovat sitten hyvin erilaiset. Saksalainen ystäväni lentää suoraan Havaijilta tänne Anchoragen lumiseen kevääseen. Olemme ensimmäisen viikon tässä Anchoragessa, kun minulla on monia työjuttuja valitettavasti just samalla viikolla, mutta  sitten olemme vuokranneet auton 9 päiväksi ja lähdemme roadtripille sekä etelään että pohjoiseen! Eli palaillaan varmaan sitten niiden, odotettavasti huikeiden, reissujen jälkeen taas.

Katselin puhelimen kuvia ja laitanpa tähän muutaman otoksen.


 Anchoragen museo on hyvä ja siellä oli mielenkiintoinen vaihtuva näyttely muoviin liittyen. Nämä koirat on tehty jätemuovista, jota on löytynyt merestä.


 Sushi on aina hyvää!


 Tässä kuva viime hiihtoretkeltä Alyeskasta, oli satumaiset maisemat hiihdellä ja oli jännä miten alhaalla pilvet olivat, tai siis miten korkealla siellä hiihdetään!


 Parks and recreation!


 Sitten oli yksi tuulinen ilta ja heti oli yön aikana käyty laittamassa ohjetta oveen...


 Tuo oli melko hauska!



Työpäivieni ilo on Food Truck, ah niin trendikäs auto, joka tuo ruoan ihmisten luokse! Mikäs se food truck on suomeksi, en nyt saa päähäni. Tässä toimiston parkkiksella käy food truck joka arkipäivä ja sieltä saa muun muassa maailman parasta thaityylistä Seafood Chowderia. Chowder oli minulle uusi tuttavuus, se on tuhti keitto ja tässä versiossa on perunaa, quinoaa, kasviksia ja mereneläviä sekä thaimakuja kookosliemessä. Se on joka kerta vähän erilainen, todistettavasti alusta asti kotitekoinen. Ja iso kulho maksaa 4 dollaria eli vajaa 3 euroa! Tätä keittoa tulee ikävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti