lauantai 25. tammikuuta 2014

Täällä sitä ollaan

No niin, perillä ollaan Alaskassa Anchoragessa. Lähdin matkaan perjantai-iltana ja nyt olen perillä sunnuntaiaamuna Suomen aikaan. Täällä on siis lauantai-ilta vasta, ja olen siitä iloinen, väsyttää todella paljon. Kohta siis nukkumaan. Rytmi tasaantunee helposti tähän suuntaan, varsinkin jos sinnittelen vielä johonkin kello 23 saakka. Se onnistuu varmaan ihan hyvin, viimeisestä kuuden tunnin lennosta nukuin ainakin sen neljä tuntia.

Asunto on kampusalueella ja on yliopiston opiskelija-asunto. Todella tilava kaksikerroksinen talo, mutta ei mikään maailman kaunein sisustukseltaan, vähän nuhjaantunut ja varmaan aika vanha. Keittiö on kuitenkin iso kaikkine mukavuuksineen ja meillä on takka, pyykinpesukone ja amme. Mukavasti tässä tulee asuttua seuraavat neljä kuukautta.
 
Olen tosi iloinen, että minulla on kämppäkavereita. Tapasin juuri toisen kämppikseni, maisteriopiskelijan Alaskasta,  ja hän vaikutti mukavalta. Toinenkin kämppis kuulemma on oikein kiva, tapaan hänet varmaan myöhemmin tänään.  Huomenna, tai ainakin mahdollisimman pian, pitäisi ostaa kaikkea perustavaraa; ruokaa, astioita, pesuaineita, henkareita jne. Jospa kämppikset lähtisivät mukaan ostoksille. Olen mielessäni varannut koko ensi viikon tänne asettumiselle. Maanantaista keskiviikkoon osallistun konferenssiin täällä Anchoragessa ja uskoisin että viimeistään torstaina pääsen työhuoneelleni. Kaikenlaista käytännön asiaa pitää varmaan hoitaa loppuviikosta varsinkin töihin liittyen. Mutta heti sitten sitä seuraavalla viikolla täyttä höyryä eteenpäin työjuttujen eli artikkelin kirjoittamisen pariin.

Kuvia ei nyt ole. Nappasin Minneapoliksen kentältä otoksen älypuhelimella kahvitilauksestani, mutta nyt en osannut ladata sitä tuosta lainasamsungistani. Ehkä en osannut ottaa kuvaa alunperinkään. Olisi pitänyt vähän harjoitella. Pitää selvittää että miten tuo laite toimii asap. No, joka tapauksessa tilasin "normal coffeen" ja sain valtavan puolen litran motin hyvää kahvia. Pitääpä muistaa tilata juomissa aina se vaihtoehto small. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti